Nieuws

Speciaal voor de ramadan hebben we een nieuwe bar gemaakt: de Chebakia Bar Chebakia is een traditioneel Marokkaans honingkoekje Ook hebben we uiteraard de Baklava Bar voor jullie in de counter klaarliggen! (Vanaf morgen verkrijgbaar en alleen tijdens de ramadan verkrijgbaar)

5 dagen geleden

❣️MOEDERDAG❣️Verras je moeder morgen met een heerlijk ontbijtje of een sixpack met onze bars

1 week geleden

Vandaag zijn we van 9:00 tot 18:00 geopend Kom onder andere genieten van deze Red Velvet Pancakes Fijne dag!

1 week geleden

All you need right now: big ass caramel iced latte☕️ probeer ook eens onze nieuwe Ice Bowls. Lekker met vanille ijs, fruit, granola, pashmak en vuurwerk

1 week geleden

Arzu The Foodbar Supplier

1 week geleden

Instagram Photos

Het is lente, jeeej! Al merken we er niet veel van, het voelt goed om te weten dat we mooi weer binnenkort welkom mogen heten. Aankomend weekend is het pasen en wij zijn as goede vrijdag, 1e en 2e paasdag(maandag) geopend! Daarnaast nemen we binnenkort ons terras in gebruik én krijgen we een nieuwe menukaart met lekkere, zomerse nieuwtjes! Wie heeft er zin in?

1 maand geleden

Instagram Photos

Wist jij dat je binnenkort kan genieten van ons vergroot terras? Er komen een aantal leuke veranderingen aan. Hou het in de gaten! Good week all!❤

2 maanden geleden

Instagram Photos

Hoe vier jij de nationale pancakedag?

2 maanden geleden

Instagram Photos

VACATURE BEDIENING!☕️ Arzu is op zoek naar versterking in het weekend! Ben jij op zoek (of ken je iemand) naar een bijbaantje in het weekend en heb je ervaring in de horeca? (Beide weekenddagen) Stuur dan jouw cv naar info@arzuthefoodbarsupplier.com of breng je cv langs!

2 maanden geleden

Chapter Adventure

Heb jij het artikel van Chapter Adventure al gelezen?

2 maanden geleden