Nieuws

Skip the flowers buy her pancakes🥰🥰🥰

4 dagen geleden

Cold cozy days and hot chocolate

6 dagen geleden

Vegetables are a must on a diet. That’s why we suggest our Carrot Cake Pancakes🥕

2 weken geleden

🥞VACATURE KEUKEN & BEDIENING🥞 Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca lees dan snel verder! Heb jij passie voor verse producten, lekker eten en kan jij werken onder druk? Dan zijn deze vacatures misschien iets voor jou! Wij zijn PER DIRECT op zoek naar een ERVAREN topper voor in de bediening en keuken (24-32 uur) Ben jij degene die ons team wilt versterken? Stuur dan zsm een motivatiemail naar info@arzuthefoodbarsupplier.com en wie weet tot snel!

2 weken geleden

5x De lekkerste pancakes in Rotterdam

LEKKERSTE PANCAKES IN ROFFA HTSPT Sights & Stories

2 weken geleden

Wist je dat wij als eerst zijn begonnen met het verkopen van homemade foodbars? Ze liggen vandaag weer op je te wachten achter de toonbank Probeer ze nu!

2 weken geleden

Namens Arzu wensen we iedereen een gezond en gelukkig 2019♥️ Vandaag en morgen zijn we helaas gesloten, maar 2 januari weer geopend. Pancakes zijn uiteraard een geweldige start om 2019 te beginnen Tot in het nieuwe jaar♥️♥️♥️

3 weken geleden

Ben je de oliebol al helemaal zat? Kom dan vandaag nog deze vegan truffels ophalen♥️ Want morgen en 1 januari zijn we gesloten! De truffels zjjn glutenvrij, lactosevrij & suikervrij.

3 weken geleden

Eerste en tweede kerstdag zijn we van 9:00 tot 17:00 geopend met als Pancake Special: Pashmak met amandelspijs en fruit. Reserveren niet nodig! MERRY CHRISTMAS

4 weken geleden

SappiRotterdam

WINACTIE samen met Sappi ❤️🧡

1 maand geleden